woensdag 10 april 2013

Tweede vreselijke ontdekking! - 9 april

Nu zijn we terug in de guesthouse in Kpando. We hadden niet veel zin meer in het rondtrekken en zijn zo snel mogelijk  teruggekomen. Gisteren zijn we naar TNT geweest, maar daar hebben we niet heel veel kunnen doen. We wisten wel op voorhand dat het toetsen waren, maar toch hebben we besloten om naar de scholen te gaan om zoveel mogelijk te helpen. De leerkrachten vertelden ons ook dat we beter naar huis konden gaan aangezien er enkel toetsen worden gegeven maar toch willen we hierbij graag helpen en een kijkje nemen hoe dit hier in zijn werk gaat.
Vandaag waren we van plan om naar RC Boys te gaan maar deze ochtend hebben we de vreselijke ontdekking gedaan dat we nog maar eens bestolen zijn. We konden onze ogen niet geloven!! We waren nog steeds niet bekomen van het vorige vreselijke voorval en nu nog eens..
We hadden onze bagage die we niet meenamen op rondreis dus achtergelaten in het huis van de state officer van onze campus hier in Kpando. Zijn huis is slechts honderd meter van onze guesthouse gelegen. Hij verzekerde ons dat alles veilig achter slot en grendel gezet zou worden. Dit hebben we bij ons vertrek ook met eigen ogen kunnen zien. Toch is er op een nog steeds mysterieuze wijze iemand binnen geraakt. Alles was deze keer wel netjes teruggezet maar zelfs het codeslot van Jolien haar bagage hebben ze kunnen kraken. Opnieuw zijn er heel wat dingen gestolen van ons! Zo is Charlotte haar iPod, haar koptelefoon, haar GSM én dan ook nog eens geld kwijt! Debby haar radio is gepikt en dan zijn er ook nog een iPod en een iPhone verdwenen. Gelukkig hebben ze de labtops die mee in de bagage zaten niet gestolen. Vandaar dat we dus denken dat ze hoopten ongemerkt kleinere spullen te stelen die we niet zouden merken. Dit is dus al de tweede keer dat we dit meemaken op één week tijd en stilaan zijn we onze kop toch wat aan het laten hangen.
We zijn beiden wel blij dat  we oké zijn maar mentaal zitten we er toch wat door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor uw reactie!